BFF

Jag letar efter en BFF. En trogen och stadig vän med spännande former som bjuder på sig själv året in och året ut, varje årstid och varje väderlek. I Funäsfjällen hade jag flera, men här i Ottsjö har jag inte hittat den än, trots två månader av intensivt letande. Kanske är det så att en BFF hittas inte genom att leta, utan det är ett förhållande som växer naturligt fram. Var är du min Best Fjällbjörk Friend?

Mina favoritbjörkar i Funäsfjällen
Mina favoritbjörkar i Funäsfjällen, från vänster till höger:
1. Kappruskaftet
2. Samma björkar från annat håll
3. En liten björk i närheten av Kappruets lift
4. En gammal och sliten björk nedanför Gruvvålen
5. Dessa björkar har jag aldrig hittat igen trots att jag måste ha gått förbi flera gånger. Det var speciellt väder den dagen jag tog bilden.
6. Ensamma björken nedanför Ånnfjället
7. Samma björk i närbild
8. Nedanför Stor-Mittåkläppen

 

En kommentar

  1. BFF kan vara trixiga. Det är nog som du skriver, det är först efteråt som man vet vilka björkar som blir BFF och vilka som blir tillfälliga förbindelser. Jag undrar om jag möjligen träffade din nummer fem igår. Kan inte lägga bilden här men skickar den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen