Katten

Dagen efter jag tog bilden på snödropparna fick vi riktig snö och det slutade med det tjockaste snötäcket vi haft denna vinter. I slutet av veckan fanns det dock bara några enstaka snöhögar kvar, för temperaturen kröp ju över nollan på en gång och det som temperaturen inte smälte tog regnet hand om.

Väsby branter i snöfall
Väsby branter i snöfall
Mera snö
Mera snö

Shakti

Vad jag inte skrivit om tidigare är att det finns en katt i huset där jag bor. Jag var lite orolig innan jag flyttade hur min allergi skulle reagera på katten, men min syster också har en katt och jag har märkt att jag klarar mig ganska bra så länge jag inte är dum nog att gnugga mina ögon efter jag klappat katten. Så jag var ganska säker på att det skulle gå bra så länge inte katten rör sig i mina rum, och i värsta fall får jag äta antihistamin. Men allt har faktiskt gått över förväntan, jag har till och med kelat med katten. I början rann näsan lite varje morgon men det har också blivit bättre och antihistamintabletterna har fått stå kvar på hyllan. Jag har fått specifik immunterapi per automatik helt enkelt, men än så länge måste jag fortfarande tvätta händerna så fort jag rört katten. En allergiattack räckte bra, tack så mycket.

Så detta att min allergi inte alls är lika svår som jag trodde den var, det måste räknas som Veckans Fynd #9. Visserligen är den inte specifik för just den här veckan, men just den här veckan hade jag katten i mitt vardagsrum och i bilden nedan sover han på min soffa. Och jag nyste inte. Det måste jag räkna som årets fynd, faktiskt!

Katten
Katten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen