Fjällklubben

Känns som att mina inlägg blir bara kortare. Gud vad jag saknar vår… men det är nära nu. I går såg jag en livslevande fjäril. I mitten av februari.

Det blev inga nya naturreservat den här veckan och Veckans Fynd #7 blir Svenska Fjällklubben. Jag var på Östgötasektionens årsmöte i tisdags för att hålla ett fotoföredrag (succé!) och hade då chansen att prata om fjäll i allmänhet och det var väldigt trevligt. Jag får bara acceptera att fjällvandring intresserar mig mer än foto, med tanke på min besvikelse efter fotoklubbens möte i januari. Men än har jag inte givit upp på foto… jag behöver bara lite inspiration!

Fotoföredrag
Fotoföredrag (och jag vet att färgerna är lite off i tumnaglarna, men orkar jag verkligen bry mig om det… svar nej)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen