Fyra toppar

Hamrafjället var min första 60 toppar topp, året var 2004. Lill-Skarven var #12 i 2010, Småhamrarna #16 i 2011, och Stor-Skarven #18 också i 2011. Var och en av dem var ett projekt i sig, med noggrann planering. Att göra två av dem på en och samma tur fanns inte på kartan. Inte då i 2011.

I 2019 gör jag alla fyra på en och samma tur. Och det var inte ens särskilt ansträngande. Lätt terräng, snälla lutningar. En trevlig lördagspromenad, helt enkelt.

Det, mina vänner, är utveckling.

Sparade bara denna från Stor-Skarven
Ljuset var uruselt. Jag hade en plan att ta en bild på varje topp, men bilderna var lika urusla som ljuset så jag raderade dem. Sparade bara denna från Stor-Skarven, det är Rendalssølens spetsiga profil i fjärran!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen