Från ovan

Jag skaffade mig en drönare i höstas, lite sent så jag hann inte att öva särskilt mycket innan vinter. Och vintertiden ville jag inte flyga, batteriet håller inte särskilt länge i bästa fall, i minusgrader ännu mindre. Och eftersom jag inte riktigt har koll på spakarna än, så tar det tid innan jag ens hittar en bildvinkel. Så jag typ lyfter, tar en bild och landar.

Så jag såg fram emot att flyga på sommaren. Men då ville jag ju inte stå där och låta myggen äta upp mig. I dag, äntligen, var det dags för flygning igen! Och otroligt nog, så var det några mygg kvar. Hoppas att det var årets sista myggbett nu.

Men ja drönaren alltså. Jag verkligen älskar hur den ger mig en ny vinkel på landskapet som är så bekant för mig. Man kan se mönster som är helt omöjliga att se när man står på marken. Kameran på min lilla DJI Spark är ingenting att skryta med, jag menar mobilen tar bättre bilder, men här på webben funkar bilderna ändå hyfsat bra. Nu hoppas jag på att flyga lite till innan vinter igen!

Renen vid Mittån
Innan ni säger att jag störde renen, så lovar jag att jag inte gjorde det! Renen var helt oberörd när drönaren surrade ovanpå. Den brydde sig inte ens att lyfta huvudet för att kolla.
grönt vatten i Mittån
Jag hade ingen aning att Mittån var så grön!
En bäck i det gröna
En bäck i det gröna
Svänger
Svänger
Viteggen
Viteggen
En tvär sväng
En tvär sväng
Viteggen
Så här varmt kan det vara i slutet av augusti. Shorts och t-shirt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen