Då och nu

Jag pratade mycket om väderläget i förra inlägget, det är ett ämne som jag tycker är intressant så ska jag lägga till några observationer.

Jag gick till toppen av Funäsdalsberget idag. Jag tog ett par bilder där den 5:e maj i fjol och likadana kompositioner idag, och skillnaden är ganska slående. Det är bra att komma ihåg att vi hade mindre snö hela vinter, vilket gör ju att barmarken kommer fram snabbare.

Funäsdalssjön
Funäsdalssjön är nästan helt täckt med is fortfarande
Anåfjället
Anåfjället 2019-04-30
Anåfjället
Anåfjället 2018-05-05
Funäsdalsberget
Funäsdalsberget 2019-04-30
Funäsdalsberget
Funäsdalsberget 2018-05-05
Häckelsjön
Minns ni när jag klagade i höstas om att Häckelsjön blir sönderkörd varje vinter? Jag skojade inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen