The Quiet Picture

Innan jag började med VandraFotaLeva.Nu, skrev jag en engelsk blogg (The Quiet Picture) på minnak.net. Jag började redan i 2005 när bloggandet hade slagit in på allvar, och jag hade höga ambitioner. I mening att jag liksom trodde att när man skriver en blogg, måste man hela tiden ge matnyttig information till läsarna. Jag lärde två saker ganska snabbt: 1) Jag har inga läsare 2) Det spelar ingen roll vad jag skriver om.

Så i stället för att lära mina läsare (båda två) nånting nytt, började jag skriva om mina turer, resor och bilder. Vilket är ju mer eller mindre det jag gör med vandrafotaleva.nu, fast på svenska.

Men nu är det så att jag behöver den gamla domänen minnak.net för annat (vilket blir tydligt om ni kikar in på sidan), samtidigt som jag har massor med ledigt utrymme på den här sidan. Så då är lösningen att jag flyttar The Quiet Picture hit. Alla 1764 inlägg. Jisses vad mycket text det har blivit under åren!

Tyvärr kan jag inte använda de gamla inläggen rakt av. Jag måste fixa datum, kategorier och bilder innan jag publicerat dem här. Och ni kan tänka er att det är ganska mycket jobb… 1764 inlägg! Om jag fixar i snitt 3 inlägg per dag, blir det färdigt om drygt 1 år och 7 månader. Hmm… undrar om jag verkligen tänkte genom det här…

Om det är någon som abonnerar på inlägg på vandrafotaleva.nu, så jag kan jag bara be om ursäkt för att jag spammar era newsfeed med gamla inlägg. Emellanåt kommer det naturligtvis nya inlägg också, så jag hoppas att ni kan hålla ut med mig! Det är lätt att skilja gamla och nya inlägg – de gamla är på engelska, och nya på svenska. Och här på bloggen finns alla gamla inlägg under “The Quiet Picture” -kategori, precis som det här inlägget.

Det snöar vid Tevån
Det har snöat hela dagen idag, men än finns det lite öppet vatten i Tevån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to Top