Västmanlands högsta punkt

Västmanlands högsta punkt – Fjällberget 466 möh

I dag var tydligen dagen då min planering var under all kritik. Efter att ha gjort ett par fel med Tomasbodahöjden så fortsatte jag på samma spår med Fjällberget. Jag parkerade precis där jag hade planerat att parkera, problemet var bara att det var helt onödigt långt borta! Inte så mycket i avstånd som i höjdmeter. Jag säger bara att Fjällberget är en skidbacke. Som har en lift, som förnuftiga personer använder på vintertiden. Och här var jag på väg upp till fots… och väl på toppen hittade jag en fin grusväg. Klart att det finns en väg hit, det finns ju vindsnurror här! Hur kunde jag missa det när jag planerade?!

Jag tröstade mig med att jag var i behov av lite fysisk aktivitet efter en lat vecka i Skåne med god mat och många efterrätter. Och bara för det, köpte jag glass den första chansen jag fick.

Vindsnurror på Fjällberget
Det fanns ingen skylt om den högsta punken i Västmanland, men visst var det tydligt att det var högre än resten av landskapet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen