Hamrafjället

1 av 60 toppar i Funäsfjällen

Hamrafjället var min första 60 toppar topp, fast på den tiden visste jag ingenting 60 toppar. Jag var alldeles ny i fjällvandring överhuvudtaget, hittills hade jag nöjt mig med att fota nära bilen men jag insåg fort att om jag vill nå bra fotoställen, då måste jag gå.

Efter att ha studerat kartor och läst på, valde jag Hamrafjället. Det var en kort tur med en fin och bra markerad stig, och det skulle finnas mycket blommor också, vilket jag var intresserad i.

Fotoutrustningen bestod av en analog kamera med diafilm. Digitala systemkameror fanns redan på den tiden, men min Canon D30 hade blott 3 MP vilket dög knappt för en A4 print. Så jag tog mina ”seriösa” bilder med den analoga kameran, i hoppet om att kunna sälja några bilder och då behövdes bilderna i mycket större format!

Fäbodvallen vid Hamrafjället
Fäbodvallen vid Hamrafjället
På väg upp Hamrafjället
På väg upp Hamrafjället

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen