Snart vinter

Jag har tagit det lugnt efter operationen, trots att det egentligen är inga fysiska begränsningar på mig, förutom att jag måste skydda såret från smuts och väta. Det innebär att jag kan inte svettas för mycket, vilket i sin tur betyder att toppturer är uteslutna då det brukar alltid vara lite svettigt när jag går upp! Så jag har bara gjort snälla promenader för att njuta av det kalla vädret. Kameran fick vara med på ett par turer, först i söndags till Livsäterån och i går till Tevån.

Det var kanske året sista chans att fota vattenfall! Det är fascinerande hur vattnet fryser underifrån, så att rörligt vatten faktiskt fryser igen mycket snabbare än man skulle tro.

Karakteristiska klippor vid Livsäterån
Karakteristiska klippor vid Livsäterån
Solen lyste genom tunna moln, vilket gav vattnet en gyllene lyster
Solen lyste genom tunna moln, vilket gav vattnet en gyllene lyster
Mitt favvo-ställe vid Livsäterån
Mitt favvo-ställe vid Livsäterån
Det snöade ganska mycket i går. Tevån i vinterskrud.
Det snöade ganska mycket i går. Tevån i vinterskrud.
Fantastiskt med isen, vattnet ser grönt ut!
Fantastiskt med isen, vattnet ser grönt ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *